AirCurve 10 CS PaceWave | ResMed

AirCurve™ 10 CS PaceWave™

Adaptiivinen servoventilaattori sentraaliseen uniapneaan

AirCurve 10 CS PaceWave antaa miellyttävää, turvallista ja vakauttavaa yksilöllistä ASV*-hoitoa potilaille, joilla esiintyy sentraalista uniapneaa, johon liittyy tai ei liity obstruktiivista uniapneaa.

Tuotekoodit : 37281

  • aircurve-cs-pacewave-asv-device-front-view-resmed
  • aircurve-cs-pacewave-asv-device-left-view-resmed
  • aircurve-cs-pacewave-asv-device-with-climateline-resmed
aircurve-cs-pacewave-asv-device-front-view-resmed
aircurve-cs-pacewave-asv-device-front-view-resmed
aircurve-cs-pacewave-asv-device-left-view-resmed
aircurve-cs-pacewave-asv-device-with-climateline-resmed

ASVAuto-toimintamuoto

ASVAuto-toimintamuoto mukautuu potilaan ventilaatiotarpeen ja ylempien hengitysteiden stabiilisuuden mukaan jokaisen hengenvedon pohjalta. Se vakauttaa hengittämisen nopeasti hoitamalla sentraalisia hengityshäiriöitä automaattisesti säätyvää painetukea hyödyntäen, ja ylempien hengitysteiden ahtaumaa automaattisesti säätyvää EPAP-painetta hyödyntäen.

aircurve-cs-pacewave-adaptive-servo-ventilator-device-resmed

ASV-toimintamuoto

ASV-toimintamuodossa EPAP voidaan titrata manuaalisesti optimaalisen vakio-EPAP-paineen asettamiseksi, jotta ylähengitystiet pysyvät avoimina.

easy-breathe-waveform-illustration-resmed

Muut ominaisuudet

  • Easy-Breathe-paineen aallonmuoto jäljittelee normaalin hengityksen aallonmuotoa ja toistaa sitä, jotta hengittäminen olisi miellyttävää.
  • Jatkuvan ilmavuotojen hallinnan ansiosta laite pystyy antamaan luotettavasti hoitopainetta pitäen yllä potilaan ja laitteen välistä synkronointia.
  • Climate Control koostuu lisävarusteena hankittavasta HumidAir™-kostuttimesta ja lisävarusteena hankittavasta lämmittävästä ClimateLineAir™-hengitysletkusta ja se on suunniteltu antamaan lämpötilaltaan ja kosteudeltaan samana pysyvää miellyttävää hengitysilmaa.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirCurve™ 10 CS PaceWave™ ? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

Liittyvät tuotteet

Automaattisesti säätyvää hoitopainetta antava kaksoispainelaite haastaville uniapneapotilaille

Lue lisää

* ASV-hoito on vasta-aiheinen potilailla, joilla on krooninen oireinen sydämen vajaatoiminta (NYHA 2–4) sekä alentunut vasemman kammion ejektiofraktio (LVEF ≤ 45 %) ja kohtalainen tai vaikea sentraalinen uniapnea.