Uniapneakisko | ResMed

Uniapnean hammaskiskohoito

Runsaan kliinisen tutkimuksen ansiosta uniapneakiskot on viime vuosikymmenen aikana havaittu tehokkaaksi tavaksi ehkäistä kuorsaamista. Uniapneakiskot ovat hyödyllinen vaihtoehto CPAP-hoidolle, kun potilaalla on lievä tai keskivaikea obstruktiivinen uniapnea (OSA).1,2,3

Narval CC

Kliinisesti todistettu1,2, innovatiivinen ja mittatilaustyönä tehty uniapneakisko obstruktiivisen uniapnean ja kuorsauksen hoitoon

narval-promo-component

Narval CC -uniapneakiskoa koskevat kliiniset tulokset ORCADES-tutkimuksesta

ORCADES-tutkimuksen tarkoituksena on arvioida Narval CC -uniapneakiskon tehoa ja hoitomyöntyvyyttä. Kyseessä on suurin monikeskustutkimus potilailla, joilla on obstruktiivisen apnean/hypopnean oireyhtymä (OSAHS) ja joita hoidetaan mittatilaustyönä tehdyllä uniapneakiskolla. Tässä parhaillaan käynnissä olevassa tutkimuksessa seurataan 369 potilasta viiden vuoden ajan.1

158 potilaalla (43 % tutkimukseen osallistujista) on vaikea OSAHS (AHI > 30).

sleep-apnoea-quiz

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

ResMedin kattavien diagnostisten ratkaisujen ansiosta unilaboratoriot voivat teettää unitutkimuksia kotona, ja yhteensopivilla ohjelmistoilla voi hallita tehokkaasti kaikkia diagnosoinnin vaiheita.

Katso kaikki ResMedin diagnostiikkaratkaisut

ResMedin uniapnealaitteet on suunniteltu hoitamaan tehokkaasti unenaikaisia hengityshäiriöitä.

Katso kaikki ResMedin uniapnealaitteet

ResMedin uniapnea- ja hengityshoitomaskit varmistavat miellyttävän ja tehokkaan hoidon. Lue lisää kattavasta valikoimasta, johon kuuluu kokokasvomaskeja, nenämaskeja ja sierainmaskeja.

Katso kaikki ResMedin CPAP-maskit ja lisävarusteet

Viitteet:

  1. Practice Parameters for the Treatment of Snoring and Obstructive Sleep Apnea with Oral Appliances: An Update for 2005, AASM report, Sleep 2006;29(2): 240-243, US Guidelines. 
  2.  Non-CPAP therapies in obstructive sleep apnoea, ERS task force. Eur Respir J. 2011 May;37(5):1000-28, Systematic Review. Recommendations (European). 
  3. B. Fleury et al. OSAHS treatment with mandibular advancement oral appliance. Rev Mal Respir. 2010 Oct;27 Suppl 3:S146-56. Systematic Review. Recommendations (France).