Uniapnean etäseuranta | ResMed

Uniapneahoidon digitaalinen terveysteknologia

Etäseurannan kanssa yhteensopivat laitteet

AirMini-, AirSense 10-, AirCurve 10- ja Lumis -laitteissa on sisäänrakennettu langaton yhteys laitteiden hallintaa ja vianetsintää varten sekä potilaan etähoitoon.

Lue lisää

Potilaiden seuranta etänä

AirView:n avulla voit seurata ja muuttaa uniapneapotilaiden AirSense 10-, AirCurve 10- tai Lumis-laiteasetuksia etäyhteyden avulla. AirView auttaa myös yksinkertaistamaan työnkulkua ja helpottaa tehokasta yhteistyötä.

Lue lisää

Hoidon omaseuranta

ResMedin ohjelmat antavat potilaille mahdollisuuden seurata unitietojaan ja saada räätälöityä valmennusta, jotka auttavat potilaita pysymään motivoituneina ja sitoutuneina pitkällä aikavälillä.

Lue lisää

Etäseurannan tulevaisuus

ResMed-etäseurantaratkaisut mahdollistavat terveydenhuollon ammattilaisten ennakoivan seurannan ja johtavat vastuuntuntoisempiin potilaisiin, jotka ovat mukana ja kiinnostuneita uniapneahoidostansa.

Hoitomyöntyvyyden kasvattaminen

CPAP-hoidon lisääntynyt käyttö parantaa potilaan tuloksia, kuten päiväsaikaista uneliaisuutta ja elämänlaatua 1.
Etäseurantaratkaisut voivat auttaa potilaita parantamaan hoidon noudattamista ja saamaan enemmän hyötyä uniapneahoidostansa.

MyAiria käyttävät potilaat käyttävät laitetta keskimäärin 46 minuuttia pidempään yötä kohti kuin muut potilaat2

AirView antaa sinulle mahdollisuuden tunnistaa potilaat, joilla esiintyy ajoittaista tai jatkuvaa CSA:ta ja jotka voivat hyötyä siirtymisestä CPAP-laitteesta ASV:iin.5

Potilailla, jotka käyttävät myAiria ja joita seurataan AirView-etäseurannalla, hoidon noudattaminen kasvaa vielä enemmän .3

Tehokkuuden parantaminen ResMedin etäseurantaratkaisuilla

Lisää kapasiteettia
hoitaa uusia potilaita

Keskity potilaisiin,
jotka todella tarvitsevat apua

Säästä aikaa
etävianmäärityksen avulla

Optimoi
ohjausaikasi

Luo raportteja
– nopeammin ja helpommin

Vähennä potilaiden
fyysisiä käyntejä

Potilaiden hoitomyöntyvyyden parantaminen

Potilaiden omaseurantaohjelmat, kuten myAir ja AirMini-sovellus antavat käyttäjille mahdollisuuden seurata yöuniansa, edistymistään ja pysyä motivoituneena – jopa silloin, kun he eivät ole etäseurannassa. 

Patient-under-cpap-therapy

“Potilaat tarvitsevat CPAP-hoitoa loppuelämänsä ajan. Heidän hoidon tarve ei muutu, mutta heidän elämänsä muuttuu. Ei ole epätavallista, että potilas lopettaa laitteen käytön johtuen elämäntilanteen muutoksista. On kuitenkin ongelma, jos en tiedä, että he ovat lopettaneet hoitonsa.”

Lääkäri Christine Cheval, San Salvadour -klinikka, Ranska9

Yhteentoimivuuden varmistaminen

AirView-integration-interoperability

AirView:n uniapneapotilaiden dataintegrointiratkaisut suunniteltiin yhdistämään ResMed-laitteiden hoitotiedot terveydenhuollon eniten käyttämiin IT-järjestelmiin maailmanlaajuisesti. Tavoite? Suurempi joustavuus ja parannetut työnkulut potilaiden parempien tulosten ja kustannustehokkaamman terveydenhoidon parantamiseksi.

Turvallisuuden ja yksityisyyden varmistaminen

Etäseurantaan suunnitellut laitteemme ja ohjelmistomme eivät vain yhdistä uniapneapotilaita terveydenhuollon ammattilaisten kanssa – ne yhdistävät myös monimutkaisia tiedonvälitysjärjestelmiä, joita hoitohenkilökunta yleensä käyttää. Potilaiden etäseurantajärjestelmämme AirView, rakennettiin turvallisuus mielessä. Se noudattaa sekä globaaleja terveydenhuollon että kansallisia yksityisyydensäädöksiä. Palvelintarjoajamme IDS on ISO 27001 -sertifioitu.

Warranting security and privacy with AirView
icons-security-cloud

Käytämme suojattuja pilvipohjaisia palveluntarjoajia

icons-security-protection

Käytämme edistyneitä salaustekniikoita potilastietojen suojaamiseksi

icons-security-risk

Varmistamme riskienhallinnan ja HIPAA*-vaatimustenmukaisuuden

icons-security-ISO

Täytämme ISO**-sertifikaattivaatimukset ja tiukat turvallisuusvaatimukset

Viitteet:

*HIPAA: Health Insurance Portability and Accountability Act, US.
**ISO: International Standards Organisation.

  1. Weaver TE et al. Relationship between hours of CPAP use and achieving normal levels of sleepiness and daily functioning. Sleep 2007; 30:711-719.
  2. Price Waterhouse Coopers. Empowering the sleep apnoea patient: A study of how myAir users behave better, 2016.
 1. Crocker M et al. Patient Engagement Using New Technology to Improve Adherence to Positive Airway Pressure Therapy. Chest 2016.
 2. Allen KY et al. The Clinician’s Guide to PAP Adherence. American Association for Respiratory Care 2009.
 3. Pépin et al. Adherence to positive airway therapy after switching from CPAP to ASV: a big data analysis. J Clin Sleep Med. 2018 Jan 15;14(1):57-63.
 4. Price Waterhouse Coopers . Effects of telemonitoring on treatment of sleep disordered breathing, 2015, Obj ID B88851.
 5. Price Waterhouse Coopers. Telemonitoring Solutions for a Homecare Provider in Obstructive Sleep Apnea (OSA), 2015, Obj ID C250425.
 6. “An evaluation of the benefits of a telemedicine service for CPAP follow up” Fillingham R C, Clinical Measurement Department, Royal Derby Hospital, 2014.
 7. San Salvadour ResMed case study, Obj ID C232631.