Potilaiden kertomuksia | ResMed

Potilaiden kertomuksia

Potilaat yleensä mielellään kuulevat samassa tilanteessa olevien kokemuksia hoidosta.

Lue uniapneapotilaiden tarinat

“Minulla on paljon enemmän energiaa opetustyössäni myöhemmin päivällä tai kun työskentelen ulkona. CPAP on muuttanut elämäni.”

“En voi uskoa, kuinka paljon energisempi olen päivän aikana. Verenpaineeni on normalisoitunut. Minusta on nyt paljon mukavampi leikkiä lasteni kanssa.”

“Muista, että yöunella on olennainen merkitys terveyden – ja sairauden – kannalta. Jos sinusta tuntuu vaikealta tottua PAP-laitteistoosi, etsi apua joltain, joka on ollut samassa tilanteessa ja löytänyt ratkaisun. Sillä voi olla valtava vaikutus!”

 

“Kun olin käyttänyt CPAP-laitetta ensimmäisen kerran, heräsin ilman päänsärkyä. Pian minun ei tarvinnut mennä nukkumaan heti, kun pääsin kotiin. Se oli mahtavaa.”

 

“CPAP-hoito on muuttanut elämäni. Nukun nyt hyvin ja minulla on aina laite mukana minne tahansa menenkin.”

Lisää hoitomyöntyvyydestä

ResMedin yhdistettävillä ratkaisuilla terveydenhoidon ammattilaiset voivat seurata hoitoa ennakoivasti. Tämä lisää potilaiden mielenkiintoa. Potilaat ottavat lisää vastuuta ja osallistuvat uniapneahoitoonsa.

Lue lisää

myAir-sovelluksen henkilökohtainen tuki auttaa uniapneapotilaita osallistumaan hoitoonsa ja saavuttamaan hoitomyöntyvyyden kolmen ensimmäisen kuukauden kuluessa.

Lue lisää

Hoidon noudattaminen voi olla suurin haaste uniapneapotilaille. On erittäin tärkeä vaihtaa laitteiston osia ajoissa, jotta potilaat jaksaisivat sitoutua hoitoon ja kokisivat sen miellyttävänä.

Lue lisää