Uniapneahoitoon sitoutuminen pitkällä aikavälillä | ResMed

Uniapneapotilaiden etähallinta

Potilaiden sitouttaminen uniapneahoitoon pitkällä aikavälillä voi olla haastavaa. ResMed auttaa potilaiden sitouttamisessa tarjoamalla etäseurantaohjelmia sekä mukavia, käyttäjäystävällisiä laitteita. Tue potilaiden pitkäaikaista sitoutumista tarjoamalla ResMedin motivoivia ja monitahoisia ratkaisuja.

Lisää uniapneahoitoon sitoutumisesta

 

ResMedin yhdistettävillä ratkaisuilla terveydenhoidon ammattilaiset voivat seurata hoitoa ennakoivasti. Tämä lisää potilaiden mielenkiintoa. Potilaat ottavat lisää vastuuta ja osallistuvat uniapneahoitoonsa.

 

Hoidon noudattaminen voi olla suurin haaste uniapneapotilaille. Miellyttävät laitteet, kunnolliset varaosat, seuranta ja neuvonta ovat erittäin tärkeitä potilaiden auttamiseksi sopeutumaan hoitoon ja jatkamaan sitä.

 

myAir-sovelluksen henkilökohtainen tuki auttaa uniapneapotilaita osallistumaan hoitoonsa ja saavuttamaan hoitomyöntyvyyden kolmen ensimmäisen kuukauden kuluessa.

 

Potilaille on rauhoittavaa  tietää, että he eivät ole yksin. He rohkaistuvat kun kuulevat mitä muilla potilailla on sanottavaa hoitopolustaan diagnoosista hoitoon ja sen jälkeen.