Jessica | ResMed

Jessican tarina

jessica-cpap-testimonials-from-sleep-apnoea-patients

On vaikea uskoa, kuinka paljon energisempi olen päivän aikana. Verenpaineeni on normalisoitunut. Minusta on nyt paljon mukavampi leikkiä lasteni kanssa .” — Jessica 

Elämä ennen hoitoa:

Jessica tunsi itsensä aina väsyneeksi päivän aikana. Kymmenen vuotta sitten, kun hän opiskeli valmistuakseen uniteknikoksi, hän sai tietää uniapnean oireista ja riskeistä. Opiskelun jälkeen hän päätti hakeutua tutkimuksiin ja hänellä diagnosoitiin lievä uniapnea.

Tilanne tällä hetkellä:

Päästyään hoidon alkuun Jessica alkoi huomata hoidosta koituvat hyödyt muutaman kuukauden kuluttua. Hän tunsi itsensä levänneeksi ja jaksoi paremmin töissä. Hän ei enää heräillyt ja kääntyillyt kyljeltä toiselle keskellä yötä. Jessican unista tuli paljon elävämpiä REM-unen ansiosta. Lisäksi hänen painonsa alkoi pudota hoidon aloittamisen jälkeen.

  • Kotikaupunki:Jarrell, TX
  • Symptoms: Snoring, fatigue, high blood pressure during pregnancy 
  • Hoidon kesto vuosina:3  
  • Maskin tyyppi:Sierainmaski
  • Harrastukset:Lukeminen, käsityöt

Lue lisää uniapneapotilaiden tarinat

“Minulla on paljon enemmän energiaa opetustyössäni myöhemmin päivällä tai kun työskentelen ulkona. CPAP on muuttanut elämäni.”

 

Lue lisää

“Kun olin käyttänyt CPAP-laitetta ensimmäisen kerran, heräsin ilman päänsärkyä. Pian minun ei tarvinnut mennä nukkumaan heti, kun pääsin kotiin. Se oli mahtavaa.”

 

Lue lisää

“Muista, että yöunella on olennainen merkitys terveyden – ja sairauden – kannalta. Jos sinusta tuntuu vaikealta tottua PAP-laitteistoosi, etsi apua joltain, joka on ollut samassa tilanteessa ja löytänyt ratkaisun. Sillä voi olla valtava vaikutus!”

Lue lisää