Unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitovaihtoehdot | ResMed

Unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitovaihtoehdot

ResMed toimii paremman hengittämisen puolesta. Me toimimme yhdessä kanssasi, jotta voit antaa potilaillesi parasta mahdollista hoitoa.
Tutustu tarkemmin ResMedin unenaikaisten hengityshäiriöiden ja hengitysvajauksen hoitovaihtoehtoihin.

ResMed tarjoaa yksinkertaiset keinot potilaiden unenaikaisten hengityshäiriöiden seulontaan sekä tarvittavat tiedot unitutkimukseen lähettämistä ja diagnoosin hankkimista varten. Tutustu tarkemmin uniapnean eri tyyppeihin, sivuilla oleviin linkkeihin eri sairauksiin (kuten tyypin 2 diabetekseen) ja ResMedin tarjoamiin hoitovaihtoehtoihin.

Lue lisää obstruktiivisen uniapnean hoitovaihtoehdoista

 

ResMedin valikoimaan kuuluu ratkaisuja sekä kuorsaajille, joilla ei ole uniapneaa että kuorsaajille, joilla on uniapnea.

 

ResMedillä on laaja valikoima obstruktiivisen uniapnean hoitotuotteita kuten CPAP-, APAP ja kaksoispainelaitteet ja hammaskiskot.

 

Adaptiivinen servoventilaatio (ASV)* on sopiva valinta useimpien monimutkaisempien potilaiden hoitamiseen.

ResMed Air Solutions -sarjaan kuuluva AirView-sovellus tarjoaa mahdollisuuden edistyksellisiin hoitoa koskeviin näkemyksiin ja aivan uudenlaisen mahdollisuuden hoitoratkaisuihin myös etänä.

* ASV-hoito on vasta-aiheinen, jos potilaalla on krooninen oireinen sydämen vajaatoiminta (NYHA 2-4) ja vasemman kammion pienentynyt ejektiofraktio (LVEF ≤ 45%) ja keskivaikea tai vaikea-asteinen predominantti sentraalinen uniapnea.