COVID19Resurssikeskus | Resmed FI

COVID19 Resurssikeskus

Oikean ventilaatiotekniikan valitseminen kullekin potilaalle voi auttaa parantamaan potilaan tilaa. Löydät käyttöohjeet, pikaoppaat ja paljon muuta.

Sairaalamaskit IV ja NIV

Ilma-aukottomat maskit noninvasiivista ventilaatiota varten

ResMedin noninvasiiviseen ventilaatioon (NIV) tarkoitetut ilma-aukottomat maskit antavat luotettavaa ja vakaata hengitystukea ja ovat miellyttäviä käyttää. Ilma-aukottomia maskeja on saatavilla sekä koti- että sairaalahoitoon. ResMedin valikoimassa on ilma-aukottomia maskeja joka tarpeeseen. Ne soveltuvat akuuttien terveysongelmien hoitoon, pitkäaikaishoitoon sekä potilaille, jotka käyttävät hengityslaitetta tai joilla on krooninen sairaus.

Quattro Air, ilma-aukoton maski

ResMedin kevyin ilma-aukoton kokokasvomaski

Quattro FX, ilma-aukoton maski

Tehokas vaihtoehto noninvasiiviseen ventilaatioon

Ultra Mirage, ilma-aukoton kokokasvomaski

Pitkäaikaiseen hengityslaitehoitoon kotona tai sairaalassa

Sairaalamaskit hengityslaitehoitoon

Tutustu ResMedin sairaalamaskeihin ja potilasliitäntöihin. Ne soveltuvat noninvasiiviseen ventilaatioon ja hengityshäiriöiden hoitoon. Valikoima sisältää ilma-aukollisia ja ilma-aukottomia kokokasvomaskeja, nenämaskeja, suuren virtauksen happiviiksiä ja kertakäyttöisiä potilasliitäntöjä sairaalakäyttöön. Nämä vaihtoehdot soveltuvat erilaisille käyttäjille ja useisiin hoitotarpeisiin. Ne auttavat hoitohenkilöstöä antamaan potilaille nopeasti hengitystukea sairaalahoitojakson aikana.

AcuCare F1-0

Sairaalakäyttöön tarkoitettu ilma-aukoton kokokasvomaski

UKK

Katso ohjeet käyttöoppaasta. Maskin voi tarvittaessa puhdistaa pyyhkimällä se puhtaalla liinalla, joka on kostutettu vedellä tai liuoksella, jossa on 70 tilavuusprosenttia isopropyylialkoholia. Älä pura maskia osiin.

Acucare F1-0 on kertakäyttöinen maski, joka on tarkoitettu lyhytaikaiseen, enintään 7 vuorokautta kestävään potilaskohtaiseen hoitoon sairaalassa.

Hengityslaitteet

Lumis
Noninvasiivista hengityslaitehoitoa potilaille, jotka eivät ole riippuvaisia hengityslaitteesta.

Stellar
Noninvasiivista hengityslaitehoitoa potilaille, jotka eivät ole riippuvaisia hengityslaitteesta. Laitteessa on myös invasiivisia ominaisuuksia.

Astral
Invasiivista ja noninvasiivista hengityslaitehoitoa potilaille, jotka ovat osittain tai täysin riippuvaisia hengityslaitteesta.