AirView Tietosuojailmoitus - ResMed Suomi

AirView Tietosuojailmoitus

Päivitetty viimeksi: 24/08/2021

Tietoja tästä tietosuojailmoituksesta

ResMed (“ResMed”, “me”, “meidän”, “meitä”) sitoutuu suojaamaan henkilötietojesi (siten kuin ne määritetään jäljempänä) tietosuojaa ja tietoturvaa ja haluaa toimia läpinäkyvästi sen suhteen, minkä tyyppisiä henkilötietoja se kerää sinusta ja miten se käyttää niitä. Tässä AirView-sovelluksen tietosuojailmoituksessa (jäljempänä “ilmoitus”) kerrotaan, kuinka keräämme, käytämme ja jaamme sinusta keräämiämme tietoja (“henkilötiedot”), kun käytät ResMedin AirView-sovellusta (jäljempänä “sovellus”), ja sen tarkoituksena on kertoa oikeuksistasi ja vapauksistasi henkilötietojesi käyttöömme liittyen. Ilmoituksessa kerrotaan myös toimenpiteistä, joiden avulla suojaamme henkilötietojasi.

Tätä sovellusta hallinnoidaan AirView-sovelluksen Terms of Service (Palvelun käyttöehdot) -kohdassa määritetyllä tavalla. Tarkempia tietoja tästä sovelluksesta saat sovelluksen Terms of service (Palvelun käyttöehdot) -kohdasta.

Jos et halua, että ResMed käsittelee henkilötietojasi tämän sovelluksen kautta tässä ilmoituksessa kerrotulla tavalla, älä käytä sovellusta. Huomaa, että joitain palveluja voidaan tarjota vain sovelluksen kautta, ja siksi näiden palvelujen tilaamiseksi on käytettävä sovellusta.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme ja miksi

Kun käytät sovellusta, keräämme sinusta seuraavan tyyppisiä henkilötietoja, joita käsittelemme seuraavassa kuvattuihin tarkoituksiin:

Henkilötietojen tyypit

Tietojen käsittelyn tarkoitus Laillinen peruste

AirView-palveluihin liittyvien käyttäjätilien hallinta

Tunnistetiedot: etunimi, sukunimi, sukupuoli.

Yhteystiedot: sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Yritystä koskevat tiedot: yrityksen nimi, laskutusosoite.

Käyttäjätilin tiedot: käyttäjän tunnistetiedot, käyttäjätunnus, salasana, asetukset.

Voidaksesi luoda käyttäjätilisi

Voidaksesi päästä käyttämään potilaidesi tietoja

Saadaksesi pyynnöstä toimitettavia raportteja

Voidaksesi luoda potilasprofiileja sovelluksessasi.

 

Sopimuksellinen välttämättömyys (yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) 6 artikla 1. b))

 

Tunnistetiedot: etunimi, sukunimi.

Yhteystiedot: sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Yritystä koskevat tiedot: yritys, asema yrityksessä.

Käyttäjätilitiedot: käyttäjätunnus, salasana, asetukset.

Lokitiedot: päivämäärä ja pyynnön tyyppi.

Laitetiedot: potilaasi käyttämän laitteen sarjanumero ja tyyppi.

Hoitaaksemme suhdettamme sinuun ja tarjotaksemme sinulle apua ja tukea sovelluksen käytössä.

 

Sopimuksellinen välttämättömyys (yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) 6 artikla 1. b))

Sovelluksen hallinta, ylläpito ja tietoturva

Tunnistetiedot: etunimi, sukunimi.

Yhteystiedot: sähköpostiosoite.

Käyttäjätilitiedot: käyttäjätunnus, salasana, asetukset.

Laitetiedot: potilaasi käyttämän laitteen sarjanumero ja tyyppi.

Sovelluksemme hallinta, ylläpito, parantaminen ja tietoturva;

Ilmoittaaksemme sinulle sovellukseen tulevista teknisistä päivityksistä.

 

Oikeutettu etumme tarjota, ylläpitää ja parantaa sovellustamme (yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) 6 artikla 1. f))

Verkon kautta tapahtuva seuranta ja markkinointi

Muiden kuin välttämättömien evästeiden ja muiden verkossa toimivien seurantalaitteiden kautta kerätyt tiedot: liikennöintitiedot, IP-osoite, laite, käyttäjien käynnit näytöillä, tietyllä näytöllä käytetty aika, AirView-sovelluksen käynnistystapahtuma ja -tyyppi (sähköposti-ilmoitus jne.), sisään-/uloskirjautumistapahtumat, sähköpostin avaamiset.

 

Välttämättömät evästeet: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voisit liikkua sivustolla ja käyttää sen toimintoja, kuten pääsyä sivuston suojatuille alueille.

Suorituskykyevästeet: Näiden evästeiden avulla kerätään tietoja siitä, kuinka sivustolla kävijät käyttävät sivustoa, esimerkiksi millä sivuilla kävijät käyvät useimmin ja saavatko he virheilmoituksia verkkosivuilta. Kaikki evästeillä kerätyt tiedot ovat koostettuja, eivätkä yksittäiset kävijät ole tunnistettavissa niistä. Tietoja käytetään vain verkkosivuston toiminnan parantamiseksi.

Suostumuksesi muodostaa laillisen perusteen tallentaa tai päästä käyttämään laitteesi tietoja (Sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivin 5 artikla (3)).

Tarkempia tietoja evästeiden käytöstämme ja tilanteista, jolloin meidän on saatava suostumuksesi, saat evästeitä koskevasta ilmoituksesta.

Tilastointi ja analysointi

Yritystä koskevat tiedot: yrityksen nimi, laskutusosoite, maa.

Yhteys: käytettävän laitteen tyyppi.

 

Suorittaaksemme tietojen analysointia, tilastointia ja kävijöiden laskentaa sovelluksen ja palvelujemme käytön yhteydessä.

Analysoidaksemme tietoja voidaksemme parantaa tuotteitamme ja palveluitamme.

 

 

 

Oikeutettu etumme saada tietää, kuinka sovellustamme käytetään, miten voimme mukauttaa sovellustamme kunkin käyttäjän mukaan ja laskea sovelluksessa kävijöiden määrän (yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) 6 artikla 1. f))

 

Hallinnolliset ja lakisääteiset velvoitteet

Tunnistetiedot: sukunimi, etunimi, syntymäaika, sukupuoli, käyttäjätunnus, maa.

Yhteystiedot: sähköpostiosoite.

Hallinnolliset ja liiketoimintaan liittyvät asiakirjat

Lakiin perustuvien oikeuksien käyttämiseksi, valvomiseksi ja puolustamiseksi

Toimittaaksemme lakisääteiset ilmoitukset viranomaisille

Noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme (mukaan lukien verotukseen ja liiketoimintaan liittyvät lait)

 

Lakisääteisen velvoitteemme noudattaminen (yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) 6 artikla 1. c))

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?

Käsittelyn yleiset perusteet

  • Riippuen siitä, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietojasi (ks. edellä oleva taulukko), henkilötietojesi käsittelyn laillisena perusteena voi olla joko tarve suorittaa sopimuksellisia tai sopimuksen tekemistä edeltäviä velvoitteitamme kanssasi tai velvoitteemme noudattaa meitä koskevia lakeja ja säännöksiä, ts. oikeutettujen etujemme ajaminen.
  • Huomaa, että sovelluksemme kautta antamasi tiedot voivat olla välttämättömiä sopimuksellisten velvoitteiden takia ja voidaksemme noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme. Ilman näitä tietoja emme ehkä pysty käsittelemään tilaustasi tai vastaamaan tiedusteluihisi.

 Suostumukseesi perustuva käsittely

Joissain tapauksissa käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi nojalla.

Evästeet ja muut seurantateknologiat

  • Keräämme automaattisesti joitain tietoja laitteeltasi evästeiden ja vastaavien teknologioiden kautta. Automaattisesti keräämämme tiedot voivat tyypillisesti sisältää tietoja, kuten IP-osoitteesi, laitteesi tyypin, laitteiden yksilöivät tunnistenumerot (esim. IMEI-koodin), käyttöjärjestelmän version, päivämäärät, jolloin kirjaudut sovellukseen ja käytät sitä, käyttäjän toiminta (kuten tapasi käyttää sovellusta), maantieteellinen sijainti (esim. maa tai paikkakunta) sekä muut tekniset tiedot.
  • Keräämällä näitä tietoja pystymme näkemään paremmin, kuinka käytät sovellustamme, mistä olet kotoisin ja mikä sovelluksemme sisältö on sinun kannaltasi tärkeintä. Pyydämme sinulta tarvittaessa suostumuksesi ennen kuin muodostamme yhteyden laitteeseesi tai tallennamme siihen tietoja. Lisätietoja siitä, minkä tyyppisiä evästeitä ja vastaavaa seurantateknologiaa käytämme, saat lukemalla evästeitä koskevan ilmoituksemme.

Kenelle jaamme henkilötietojasi

Voimme paljastaa henkilötietojasi seuraaville vastaanottajaryhmille:

  • Euroopan unionin alueella toimipaikkaansa pitävälle yritysryhmällemme  tämän ilmoituksen mukaisiin tarkoituksiin. Varotoimenpiteenä sallimme pääsyn henkilötietoihin vain niille henkilöstön jäsenille, joiden on liiketoiminnan kannalta oikeutettua päästä käyttämään henkilötietoja ja joiden kanssa tehdyt sopimukset kieltävät henkilötietojen käytön muihin tarkoituksiin.
  • toimittajillemme, palveluntuottajillemme ja kolmannen osapuolen yhteistyökumppaneillemme, jotka tarjoavat meille tietojenkäsittelypalveluja tai käsittelevät henkilötietoja tässä ilmoituksessa kuvailtuihin tarkoituksiin tai joista on ilmoitettu sinulle, kun keräämme henkilötietojasi. Tähän voi sisältyä henkilötietojen julkaisemista kolmannen osapuolen myyjille ja palveluntuottajille, joita käytämme heidän meille suorittamiensa palvelujen yhteydessä, mukaan luettuna meille annettu tuki sellaisilla alueilla, kuten IT-alustahallinta tai -tukipalvelut, infrastruktuuri- ja sovelluspalvelut, markkinointi ja tietojen analysointi. Lisätietoja toissijaisista alihankkijoistamme on saatavissa osoitteesta com/AirViewSubProcessors.
  • jollekin lainvalvontaviranomaiselle, sääntelyviranomaiselle, valtion virastolle, tuomioistuimelle tai muulle asianmukaiselle kolmannelle osapuolelle, kun uskomme, että tietojen julkaiseminen on välttämätöntä (i) noudatettavien lakien ja säännösten mukaisesti, (ii) käyttääksemme, valvoaksemme tai puolustaaksemme laillisia oikeuksiamme tai (iii) suojataksemme sinulle tai jollekin toiselle henkilölle tärkeitä etuja;
  • auditoijillemme, neuvonantajillemme, laillisille edustajillemme ja vastaaville toimijoille siinä yhteydessä, kun ne tarjoavat meille neuvontapalveluita oikeutettuja liiketoiminnan tarkoituksiamme varten ja siten, että henkilötietojen käyttö muihin tarkoituksiin on sopimuksella kielletty;
  • mahdolliselle ostajalle (ja ostajan edustajille ja neuvonantajille) siinä yhteydessä, kun ostaja ehdottaa liiketoimintamme tai jonkin sen osan ostoa, fuusiota tai hankintaa, sillä edellytyksellä, että ilmoitamme ostajalle, että ostajan on käytettävä henkilötietojasi vain tässä ilmoituksessa kerrottuihin tarkoituksiin;
  • kenelle tahansa muulle henkilölle, jos olet antanut etukäteen suostumuksesi tietojen julkaisemiselle.

Miten suojaamme yksityisyyttäsi

Käsittelemme henkilötietoja seuraavien periaatteiden mukaisesti:

  • Asianmukaisuus: Käsittelemme henkilötietoja asianmukaisesti. Se tarkoittaa, että toimimme läpinäkyvästi sen suhteen, miten käsittelemme henkilötietoja.
  • Laillisuus: Käsittelemme henkilötietoja vain lainmukaisista syistä.
  • Rajattu tarkoitus: Käsittelemme henkilötietoja vain tarkasti rajattuihin ja lain sallimiin tarkoituksiin. Emme käsittele henkilötietoja tavalla, joka on ristiriidassa noiden tarkoitusten kanssa, paitsi jos noudatettavat tietosuojalait sen sallivat.
  • Tietojen minimointi: Käsittelemme henkilötietoja, jotka ovat riittäviä, olennaisia ja rajattu välttämättömiin tietoihin niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joita varten tietoja käsitellään.
  • Tietojen oikeellisuus: Ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilökohtaiset tiedot, joita meillä on sinusta, ovat oikeita, virheettömiä ja kulloisessakin tilanteessa ajan tasalla. On kuitenkin myös sinun vastuullasi varmistaa, että henkilötietosi ovat mahdollisimman oikeat, virheettömät ja paikkansapitävät, ilmoittamalla meille heti mahdollisista muutoksista tai virheistä. Sinun tulee ilmoittaa meille mahdollisista muutoksista henkilötietoihisi, joita meillä on sinusta (esim. osoitteenmuutoksesta).
  • Tietoturva: Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja suojataksemme sinusta keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot. Käyttämämme keinot on suunniteltu tarjoamaan henkilötietojesi käsittelyyn liittyvää riskiä vastaava tietoturvan taso. Kaikki tiedot on suojattu erityisesti eri riskitasojen mukaan fyysisin toimenpitein, joihin lukeutuvat turvalliset tilat, tekniset toimenpiteet, kuten salaus, ja organisatoriset toimenpiteet, kuten työntekijöihin liittyvä turvallisuus huolehtimalla heidän valvonnastaan ja ohjauksestaan.
  • Säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi muodossa, jossa pystymme tunnistamaan sinut, niin kauan kuin se on tarpeellista saavuttaaksemme tarkoituksemme, joita varten käsittelemme tietojasi, emmekä säilytä henkilötietojasi yhtään pidempään muuten, paitsi jos meidän on tehtävä niin noudattaaksemme sovellettavaa lainsäädäntöä.

Tietojen säilytys, hallussapito ja hävittäminen

  • Sinulta keräämämme henkilötiedot on tallennettu palvelimillemme Ranskassa.
  • Jos et halua enää käyttää sovellusta, voit pyytää yrityksesi ensisijaista järjestelmänvalvojaa lopettamaan käyttäjätilisi aktivoinnin. Jos olet ensisijainen järjestelmänvalvoja, voit pyytää suoraan meitä lopettamaan käyttäjätilisi aktivoinnin tai arkistoimaan tilisi. Kun käyttäjätilisi aktivointi on lopetettu, säilytämme henkilötietojasi rajoitetun ajan paperisessa tai sähköisessä muodossa noudattaaksemme voimassa olevia lakeja ja säännöksiä.
  • Kun meidän ei enää tarvitse pitää hallussa henkilötietojasi, hävitämme ne.

 Tekniset ja organisatoriset toimenpiteet

  • Käytämme erilaisia tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä toimintoja suojataksemme henkilötietosi ja noudattaaksemme voimassa olevia tietosuojalakeja.
  • Sertifioitu terveystietojen ylläpitopalveluntuottaja (“HDS, hébergeurs de données de santé”) ylläpitää henkilötietojasi turvallisessa datakeskuksessa. Henkilötietojen käsittelijämme toimii tiukkojen ja tarkkojen ohjeidemme mukaisesti. ResMed ja riippumattomat kolmannen osapuolen auditoijat auditoivat edellä mainittua henkilötietojen käsittelijää säännöllisesti, ja siihen kuuluvat erityisesti penetraatiotestaus ja sertifioinnin auditoinnit. Ylläpitopalveluiden toimittajamme vastaa ResMedin järjestelmien ylläpidosta sekä fyysisten tilojemme ja verkkomme turvallisuudesta.
  • AirView-sovelluksen käyttämiseksi vaaditaan kaksiosainen todentamismenetelmä. Käyttäjä pääsee käyttämään AirView-sovellusta vasta kahden suojaustason todentamismenetelmän jälkeen väärinkäytön ja identiteettivarkauksien estämiseksi.
  • Kaikki ResMedin työntekijät ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen ja saavat myös tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvää koulutusta eri tavoin (esim. verkon kautta tapahtuvassa koulutuksessa, tietosuojaan liittyvässä ylemmän tason koulutuksessa jne.). Toteuttamalla näitä koulutusohjelmia ResMed osoittaa, että sen kaikki eurooppalaisia henkilötietoja käsittelevät työntekijät ovat hyvin perehtyneitä sen tietosuojaa ja tietoturvaa koskeviin prosesseihin ja noudattavat niitä.
  • Tietojesi luottamuksellisuutta ja koskemattomuutta suojataan salaustoiminnoilla, joilla varmistetaan tietojen tietoturva, kun ne ovat tallennettuina tai niitä siirretään tai käytetään. Riittävät salauskäytännöt on otettu käyttöön, jotta voidaan varmistaa käytettävien valvontatoimien tehokkuus.
  • Meillä on käytössä varmuuskopiointitoiminnot varmistaaksemme tietojesi käytettävyyden. Varmuuskopiointitoimintoja valvotaan, suojataan ja dokumentoidaan. Lisäksi on otettu käyttöön ja testattu vakavasta häiriöstä palauttamista ja liiketoiminnan jatkuvuutta koskevat suunnitelmat.
  • Haittaohjelmilta ja haitallisilta hyökkäyksiltä suojaudutaan palomuuriratkaisuin ja haittaohjelmien torjunta/virustentorjuntaratkaisuin sekä haavoittuvuuden arvioinnein ja järjestelmäkorjauksin. Käytämme lisäksi tietojen turvallista hävitysprosessia varmistaaksemme tietojesi turvallisen poiston.
  • Pääsy järjestelmäkomponentteihin ja sovelluksiin on rajattu valtuutetulle huoltohenkilöstölle pienimmän valtuuden, need-to-know-tiedonsaantitarpeen sekä tehtävien eriyttämisen pohjalta. AirView hyödyntää loogisia kontrolleja sovelluksessa, tietokannassa ja järjestelmän eri tasoilla, jotta voidaan varmistaa, että tietyn organisaation tietoja ei voi koskaan tarkastella tai muuttaa toisesta organisaatiosta.
  • Olemme ottaneet käyttöön auditointimekanismin, joka tutkii lokeja ja tunnistaa haitallisen toiminnan sopivia työkaluja käyttäen.
  • ResMedillä on käytössään muutoksenhallinnan toimintatapa, jolla varmistetaan, että turvallisuustarkistus suoritetaan ennen huomattavan muutoksen tekoa.
  • Tietoturvaan liittyvä varautumissuunnitelma on otettu käyttöön ja se on testattu. Lisäksi ResMed on ottanut käyttöön häiriötilanteiden ja tapahtumien hallinnan työkalun, jonka tarkoituksena on raportoida järjestelmään pääsyistä ja hälyttämään jonkin luvattoman toimenpiteen sattuessa, jolloin sellaisiin voidaan reagoida nopeasti ja tehokkaasti.
  • Sinun tulee kuitenkin tiedostaa, että verkon kautta siirrettävien tietojen absoluuttinen tietoturvan taso on mahdotonta taata korkealaatuisista tietoturvatoimenpiteistämme huolimatta. Jos saamme tietää, että henkilötietosi ovat altistuneet tietosuojarikkomukselle, noudatamme kaikkia tietosuojarikkomuksista ilmoittamista koskevia säännöksiä.

Henkilötietojen siirtäminen Euroopan unionin/Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  • Henkilötietosi voidaan siirtää ResMed-yritysryhmän muihin yksikköihimme tai toimittajillemme, palveluntuottajillemme ja kolmannen osapuolen yhteistyökumppaneillemme ja niitä voidaan siten käsitellä tietojen analysoimiseksi muissa kuin siinä maassa, jossa asut, ja jotka sijaitsevat Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolella. Näiden maiden tietosuojalait voivat poiketa oman maasi tietosuojalaeista.
  • Kun tietosi siirretään Euroopan unionin/Euroopan talousalueen ulkopuolelle, varmistamme, että ne siirretään johonkin kolmanteen maahan, jonka Euroopan komissio on arvioinut sopivaksi, tai jos niin ei ole, ryhdymme tarvittaviin suojaustoimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät suojattuina tämän ilmoituksen ja tietosuojalain mukaisesti. ResMed tai sen palveluntuottajat voivat esimerkiksi saada Euroopan talousalueen ulkopuolelta tilauksia, joissa pyydetään henkilötietojesi julkaisemista. Tällöin ResMed ja sen palveluntuottajat varmistavat, että kyseiset tilaukset ovat oikeita ja sitovia ennen kuin ne antavat tiedot julkaistaviksi, ja vaativat Euroopan talousalueen ulkopuolisia hallituksia ryhtymään toimenpiteisiin tietojen suojaamiseksi samalla tasolla kuin Euroopan talousalueella. Sinulla on oikeus pyytää kopiota suojaustoimenpiteistä, joita käytetään siirrettäessä henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle (voit tehdä sen ottamalla meihin yhteyttä tässä ilmoituksessa olevia yhteystietoja käyttäen).

Alaikäiset

Tässä sovelluksessa tarjoamamme palvelut eivät ole tarkoitettu alle kahdeksantoista (18) vuotta vanhoille henkilöille. Jos olet alle 18-vuotias, älä käytä tätä sovellusta.

Tietosuojaa koskevat oikeutesi

Sinulla on seuraavat tietosuojaa koskevat oikeudet:

  • Jos haluat päästä henkilötietoihisi, voit tehdä sen milloin vain ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä Kuinka otat meihin yhteyttä -kohdassa olevia yhteystietoja käyttäen.
  • Jos haluat korjata tai päivittää henkilötietojasi, voit tehdä sen suoraan AirView-profiilissasi.
  • Voit poistaa profiilistasi henkilötietoja poistamalla niitä suoraan AirView-profiilistasi. Voit myös pyytää yrityksesi ensisijaista järjestelmänvalvojaa arkistoimaan käyttäjätilisi. Huomaa, että kun käyttäjätilisi on arkistoitu, et pysty enää käyttämään sovellusta.
  • Lisäksi voit joissain tilanteissa vastustaa noudatettavien tietosuojalakien nojalla henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää yrityksesi ensisijaista järjestelmänvalvojaa rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Voit myös pyytää henkilötietojesi siirtämistä  ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä Kuinka otat meihin yhteyttä -kohdassa olevia yhteystietoja käyttäen.
  • Jos olemme keränneet ja käsitelleet henkilötietojasi suostumuksellasi, voit perua suostumuksesi milloin vain. Suostumuksesi peruminen ei vaikuta ennen suostumuksesi perumista suorittamamme käsittelyn laillisuuteen eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn, joka suoritetaan muiden kuin suostumukseen perustuvien laillisten käsittelyperusteiden nojalla.
  • Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltäytyä vastaanottamasta kaupallista viestintää, jota lähetämme sinulle. Voit perua sähköpostiviestiemme, viestiemme ja uutiskirjeidemme tilauksen milloin vain napsauttamalla minkä tahansa lähettämämme uutiskirjeen tai sähköpostiviestin alalaidassa olevaa tilauksen peruutuksen linkkiä.
  • Jos haluat valittaa tai olet huolissasi liittyen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi, pyrimme vastaamaan näihin huolenaiheisiin. Jos olet sitä mieltä, ettemme ole vastanneet riittävällä tavalla valitukseesi tai huoleesi, sinulla on oikeus tehdä tietosuojaviranomaiselle valitus siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen. (Yhteystiedot Euroopan talousalueen, Sveitsin ja joidenkin Eurooppaan kuulumattomien maiden (mukaan luettuina Yhdysvallat ja Kanada) tietosuojaviranomaisiin ovat saatavissa tästä.)

Voit käyttää mitä tahansa edellä mainittua oikeuttasi milloin vain ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä Kuinka otat meihin yhteyttä -kohdassa kuvatulla tavalla. Vastaamme pyyntöösi noudatettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin henkilöiltä, jotka haluavat käyttää tietosuojaan liittyviä oikeuksiaan noudatettavien lakien mukaisesti.

Ulkoiset linkit

Tämän sovelluksen osissa voi olla linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivuille, mutta tämä ilmoitus ei koske niitä. Kehotamme sinua perehtymään kyseisten verkkosivustojen tietosuojailmoitukseen saadaksesi tietoa niiden henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja julkaisemista koskevista käytännöistä.

Päivitykset tähän ilmoitukseen

Voimme ajoittain päivittää tätä tietosuojailmoitusta reagoidaksemme lakisääteisiin, teknisiin tai liiketoimintaa koskeviin muutoksiin. Kun päivitämme tietosuojailmoituksemme, ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin ilmoittaaksemme siitä sinulle muutosten merkittävyydestä riippuen.

Näet tämän tietosuojailmoituksen alussa olevasta “Päivitetty viimeksi” -kohdasta, milloin tämä tietosuojailmoitus on päivitetty viimeksi.

Kuinka otat meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai valituksia tähän ilmoitukseen tai siihen liittyen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, tai jos haluat käyttää edellä kuvattuja oikeuksiasi, ota yhteyttä tietosuojasta vastaavaan toimipaikkaamme seuraavalla tavalla: lähettämällä viestin seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: privacy@resmed.eu tai postitse osoitteeseen: ResMed SAS, 292 Allée Jacques Monod, 69791 Saint-Priest, France.

Voit myös ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme seuraavalla tavalla: lähettämällä viestin seuraavaan  sähköpostiosoitteeseen: privacy@resmed.eu tai postitse osoitteeseen: Délégué à la protection des données, ResMed SAS, 292 Allée Jacques Monod, 69791 Saint-Priest, France.

RH-302012/1 2021-07

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]