AirMini™ app

Paranna hoitoa AirMini-sovelluksella

Kätevä sovellus, jolla voit säätää, hallita ja seurata AirMini-laitteella annettavaa uniapnean hoitoa. AirMini-sovelluksella potilaat voivat säätää hoidon miellyttävyyttä parantavia asetuksia, tarkastella hoitotietoja sekä saada ohjeita ja tukea hoidon aloittamiseen ja jatkamiseen. Sovelluksella voi myös lähettää hoitotiedot lääkärille.

Kaikki tämä puhelimessasi

it's-all-on-your-phone-airmini-app-resmed-mobile

Kun hoidon miellyttävyyttä parantavat asetukset sekä hoidon käynnistys ja lopetus ovat käytettävissä omassa älylaitteessasi, on hoito mahdollisimman vaivatonta, miellyttävää ja helposti säädettävää.

Näe edistyminen hoidon seurannan avulla

see-success-with-therapy-tracking-airmini-app-resmed-mobile

AirMini-sovellus ei pelkästään kirjaa unen aikaista aktiivisuutta. Sovelluksen tarjoamat tilastotiedot, kuten käyttöajat ja tapahtumat tuntia kohti, antavat sinulle tietoa hoidon eri osa-alueista jokaisen yön jälkeen. Lisäksi voit lähettää hoitotietosi lääkärillesi ja pitää näin myös hoitotiimisi tilanteen tasalla.

Helppo vaiheittainen käyttöönotto

airmini-cpap-setup-app-resmed-mobile

Asetusten säätämisen ja maskin sovittamisen vaiheittaisten ohjeiden avulla pääset helposti alkuun. Voit luottaa siihen, laitteen käyttö sujuu vaivattomasti jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Yhteensopivat laitteet

iOS: 10.2 tai uudempi. Yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa

Android: 4.4 tai uudempi

Englanti, tšekki, hollanti, suomi, ranska, saksa, italia, japani, korea, norja bokmål, puola, portugali, espanja, ruotsi

Liittyvät tuotteet

Helppokäyttöinen ja monipuolinen potilastietojen hallinnan sovellus, joka antaa erinomaisen kliinisen kuvan potilaan hoidosta.

Lue lisää

Turvallinen pilvessä oleva potilastietojen hallintajärjestelmä, jossa tiedot ovat aina käden ulottuvilla.

Lue lisää

Motivoiva unitietojen seuranta ja valmennus, jotka on suunniteltu parantamaan hoitomyöntyvyyttä

Lue lisää
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]