AirFit™ N30i

Nenänalusmaski

Ultrakompaktin nenäalusmaskin ilmaletku kiinnitetään pään päälle, joten potilaat voivat nukkua haluamassaan asennossa. AirFit N30i -maskin automaattisesti säätyvä runko istuu miellyttävästi1 useimmille kasvoille, ja nenän alle asettuva malli ei aiheuta epämukavuutta eikä painaumia nenänvarteen.

Tuotekoodit : Standard (63815), Small  (63816)

Nukkuessaan paljon liikkuville

airfit-n30i-nasal-cradle-mask-designed-for-the-active-sleepers-resmed-mobile

N30i-maskin pään päälle kiinnitettävä ilmaletku on suunniteltu nukkuessaan paljon liikkuville. Potilaat voivat nukkua eri asennoissa maskin tiiviydestä tai mukavuudesta tinkimättä.
Tiiviisti istuva SprinFit-runko, harkiten suunniteltu septum-silta ja 360 astetta pyörivä pään päälle kiinnitettävä ilmaletku pysyvät paikallaan rauhattomallakin nukkujalla. Kulmakappaleen pikairrotus on kätevä ominaisuus, jos potilaan on noustava jalkeille.

Helpottaa työtäsi

Airfit-n30i-nasal-mask-streamlined-operations-mobile

AirFit N30i -nenänalusmaskin yksinkertainen rakenne minimoi sovitusajan ja helpottaa varaston hallintaa.
Maskin sovitus on nopeaa, helppoa ja tarkkaa. Kahden runkokoon ja kahden maskityynykoon ansiosta maski sopii useimmille potilaille¹. Kaksi maskityynyn lisäkokoa tuovat lisää valinnan mahdollisuuksia. Yksinkertaista logistiikkaa ja varmista potilaillesi hyvä ja miellyttävä hoito.

Yksinkertainen ratkaisu

Airfit-n30i-nasal-cradle-mask-expand-your-reach-resmed-mobile

Aktiiviset nukkujat, vatsallaan nukkuvat, vastahakoiset potilaat, potilaat, joiden nenän iho on herkkä: N30i on houkutteleva vaihtoehto kaikille, joiden on vaikea noudattaa hoitoa perinteisellä maskilla.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ N30i tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

Viitteet :

    1. Aikavälillä 21.2.–12.3.2018 toteutettu ResMedin ulkopuolinen 7 päivän kliininen tutkimus, johon osallistui 24 ResMedin ja muiden valmistajien maskia käyttänyttä potilasta. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A4320645.