AirFit™ N30i

Nenämaski

AirFit N30i -nenämaski on suunniteltu nukkuessaan paljon liikkuville. Maski antaa enemmän liikkumisvapautta potilaille ja lisäksi maskin nenän alle asettuva tyyny ei aiheuta punaisia jälkiä nenän varteen ja integroitu QuietAir-ilma-aukko auttaa rauhallisten yöunien saavuttamisessa.

 

Nukkuessaan paljon liikkuville

airfit-n30i-nasal-cradle-mask-designed-for-the-active-sleepers-resmed-mobile

N30i-maskin pään päälle kiinnitettävä ilmaletku on suunniteltu antamaan potilaiden liikkua missä tahansa asennossa maskin tiiviydestä tai mukavuudesta tinkimättä.

Itsestään mukautuva SprinFit-runko auttaa sopivan istuvuuden löytämisessä ja 360 astetta pyörivä pään päälle kiinnitettävä ilmaletku pysyy paikallaan rauhattomallakin nukkujalla. Kulmakappaleen pikairrotus on kätevä ominaisuus, jos potilaan on noustava jalkeille.

Hiljainen yö QuietAirin ansiosta

AirFit N30i -nenämaskin integroitu QuietAir-ilma-aukko hajoittaa lempeästi uloshengitysilman1 . Kuiskauksen hiljaisen ilma-aukon äänitaso on vain 21 dBA

Yhteensopiva AirFit P30i -sieraintyynyn kanssa

AirFit N30i ja AirFit P30i -maskityynyt ovat yhteensopivia toistensa kanssa. Maskityynyjä voi siis vaihtaa runkojen välillä, jos potilas erilaista istuvuutta tai maskityynyn kosketuskohtia.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ N30i tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

Viitteet :

      1. 1. Aikavälillä 30.5.2018-22.6.2018 toteutettu ResMedin ulkopuolinen 14 päivän kliininen tutkimus, johon osallistui 23 ResMedin maskia käyttänyttä potilasta. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A4387859.
      1. 2. Äänitaso 21 dBa:ta – lue lisää AirFit N30i -käyttöohjeesta