AirSense™ 10 Elite

kiinteää painetta antava uniapnealaite

Edistyksellinen kiinteää painetta antava hoitolaite, jossa on valmius langattomaan yhteyteen etäseurantaa ja tietojen hallintaa varten ja lisävarusteena tilattavissa integroitava kostutin. AirSense 10 Elite tunnistaa ja erottaa unenaikaisten hengityshäiriöiden eri tyypit. Laitteen käyttö on helppoa ja intuitiivista.

Tuotekoodi: 37256 

Valmius langattomaan yhteyteen

airsense-10-elite-cpap-machine-for-osa-patients-resmed-mobile

Valmiin langattoman yhteyden ja edistyksellisen tapahtumien tunnistuksen avulla voit olla paremmin yhteydessä potilaisiisi ja saada hoitoietoja etätoimintona ResMedin uutta turvallista pilvipalveluihin perustuvaa AirViewTM*-sovellusta käyttäen. Voit myös muuttaa asetuksia ja ratkaista ongelmia etänä.

Edistyksellistä tietoa hoidosta

AirSense 10 Elite -laite pystyy tunnistamaan sentraalisen uniapnean ja Cheyne-Stokes-hengityksen merkkejä. Kun pystyt erottelemaan unenaikaisten hengityshäiriöiden eri tyypit, voit luottaa siihen, että potilaasi saavat oikean hoidon.

Muut ominaisuudet

  • AutoRamp™. Tämä uusi nukahtamisen tunnistustoiminto käynnistyy antamaan potilaan kannalta miellyttävämpää2,3 matalaa painetta1. Kun potilas on nukahtanut, laite nostaa paineen sille määrätylle tasolle.
  • Laitteen käyttöympäristön valoisuuden tunnistava anturi säätää näytön kirkkauden huoneen valoisuuden mukaan. Jos potilaan täytyy nousta ylös yöllä, näytön taustavalo ei häiritse vieressä nukkujaa.
  • Easy-BreatheTM-moottorin käyntiääni on erittäin hiljainen4, jolloin potilaat ja heidän vieressään nukkuvat voivat nukkua rauhallisemmin.
  • Uloshengitysvaiheen paineenalennus (EPR). EPR-toiminto on suunniteltu tekemään hoidosta miellyttävämpää: se ylläpitää paineen sisäänhengitysvaiheessa ja alentaa painetta maskissa uloshengitysvaiheessa.
  • Valinnainen pulssioksimetriavalvonta.
  • Tasainen kostutus koko yön lisävarusteena hankittavaa integroitavaa HumidAir™-kostutinta käyttäen . Sen edistyksellinen HumidAir -teknologia auttaa potilaita tottumaan hoitoonsa ja jatkamaan sitä kauemmin.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirSense 10 Elite ? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme..