AirSense 10 AutoSet

Automaattisesti säätyvä uniapnealaite

Automaattisesti säätyvä hoitolaite, jossa on valmius langattomaan yhteyteen hoidon etäseurantaa ja hallintaa varten. AirSense 10 AutoSet -laitteen ominaisuuksia ovat uloshengitysvaiheen paineenalennus (EPR) ja edistyksellinen tapahtumien tunnistus. Lisävarusteena laitteeseen on tilattavissa pulssioksimetri.

Tuotekoodit : laite, kostutin ja lämpöletku (37259), pelkkä laite (37258)

Sisäänrakennettu langaton yhteys

airsense-10-autoset-apap-machine-osa-therapy-resmed-mobile

Sisäänrakennetun langattoman yhteyden voit seurata potilaiden hoitoa etänä ResMedin ylläpitämässä pilvipohjaisessa potilaanhallintajärjestelmässä AirView :ssa*. Voit myös muuttaa asetuksia ja tehdä vianmääritystä etäyhteyden kautta.

Uusi AutoSet pehmeä vaste -ominaisuus

ResMedin AutoSet-algoritmin avulla hoitoa voidaan mukauttaa entisestään uutta AutoSet Vaste -toimintotilaa käyttäen, jossa on kaikki laajennetun AutoSet-algoritmin tarjoamat edut, koska siinä hoitopaine nousee asteittain, mikä lisää hoidon miellyttävyyttä.

Sentraalisen uniapnean ja Cheyne-Stokes-hengityksen tunnistus

airsense-10-autoset-auto-adjusting-pressure-device-for-osa-patients-resmed-mobile

AirSense 10 AutoSet pystyy erottelemaan obstruktiiviset ja sentraaliset apneat ja tunnistaa myös Cheyne-Stokes-hengityksen merkit, joten voit muuttaa hoitoasetuksia jos tarpeen ja luottaa että potilaasi saavat oikeaa hoitoa.

Muut ominaisuudet

  • AutoRamp™. Tämä uusi nukahtamisen tunnistustoiminto käynnistyy antamaan potilaan kannalta miellyttävämpää2,3 matalaa painetta1. Kun potilas on nukahtanut, laite nostaa paineen sille määrätylle tasolle.
  • Laitteen käyttöympäristön valoisuuden tunnistava anturi säätää näytön kirkkauden huoneen valoisuuden mukaan. Jos potilaan täytyy nousta ylös yöllä, näytön taustavalo ei häiritse vieressä nukkujaa.
  • Easy-Breathe-moottorin käyntiääni on erittäin hiljainen4, jolloin potilaat ja heidän vieressään nukkuvat voivat nukkua rauhallisemmin.
  • Laitteessa on langaton yhteys , joten voit valvoa potilaan hoitoa, muuttaa asetuksia ja ratkaista ongelmia etätoimintona.
  • Uloshengityksen paineenalennus ylläpitää painetta sisäänhengityksen aikana ja pienentää painetta uloshengityksen aikana.
  • Tasainen kostutus koko yön lisävarusteena saatavaa integroitavaa HumidAir™-kostutinta käyttäen . Sen edistyksellinen HumidAir -teknologia auttaa potilaita tottumaan hoitoonsa ja jatkamaan sitä kauemmin.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirSense 10 AutoSet ? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.