Koulutusta terveyden-huollon ammattilaisille | ResMed

Koulutusta terveyden-huollon ammattilaisille

Me ResMedillä uskomme elinikäiseen oppimiseen. Tarjoamme laajan valikoiman koulutus- ja oppimismateriaaleja, joiden avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat parantaa teknisiä taitojaan. Opetusmateriaali sisältää niin verkkoseminaareja, asiantuntijavideoita, teknisiä koulutuskursseja kuin tietoa innovaatioista. Opit käyttämään ResMedin tuotteita ja palveluita ja pysyt ajan tasalla unenaikaisten hengityshäiriöiden ja hengityselinsairauksien hoidon kehityksessä.

ResMedin video- ja verkkoseminaarialustalla on hyödyllistä asiantuntijatietoa uusimmista innovaatioista ja kliinisistä tutkimuksista.

ResMed Academy Online on verkko-oppimisalusta, josta terveydenhuollon ammattilaiset löytävät koulutusmateriaalia helposti

Katso nauhoitus symposiumista, joka käsitteli digitaalitekniikan hyödyntämistä unenaikaisten hengityshäiriöiden hoidossa

Katsomalla uni- ja hengityshäiriöitä käsittelevää symposiumia saat lisätietoa unenaikaisten hengityshäiriöiden hoidon optimoinnista digitaalisten terveysinnovaatioiden avulla.