Ohjelmiston ja tiedonhallinta | ResMed

Hengitystukihoito

Selkeiden käyttöliittymiensä ja helposti hahmotettavien raporttien ansiosta potilasvalvonnan ja tiedonhallinnan ratkaisumme voivat auttaa sinua tunnistamaan jo etukäteen potilaiden hoidossa mahdollisesti ilmeneviä ongelmia ja puuttumaan niihin aikaisessa vaiheessa potilaiden hoitoon sitoutumisen ja pitkän aikavälin kannattavuuden parantamiseksi.

Potilashallintaohjelmat

ResMed Air Solutions -ratkaisuihin kuuluva AirView-sovellus tarjoaa mahdollisuuden edistyksellisiin hoitoa koskeviin näkemyksiin ja aivan uudenlaisen mahdollisuuden hoitoratkaisuihin myös verkon kautta.

AirView
Turvallinen pilvessä oleva potilastietojen hallintajärjestelmä, jossa tiedot ovat aina käden ulottuvilla.

ResScan
Helppokäyttöinen ja monipuolinen potilastietojen hallinnan sovellus, joka antaa erinomaisen kliinisen kuvan potilaan hoidosta.

Potilaiden omahoito-ohjelmat

ResMedin ohjelmien avulla potilaat voivat seurata unitietojaan ja saada räätälöityjä vinkkejä. Ne ovat loistava tapa auttaa potilaita pysymään motivoituneina ja noudattamaan hoitoa pitkällä aikavälillä.

myAir-sovellus
Motivoiva unenseuranta ja valmennus, joka on suunniteltu parantamaan hoidon noudattamista.

AirMini-sovellus
Älykäs potilasohjelma AirMini-laitteen hallintaan ja unitietojen sekä CPAP-hoitotietojen tarkasteluun

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

Unenaikaisia hengityshäiriöitä ja muita hengityssairauksia varten suunnitellut laitteemme tarjoavat mukavuutta ja ovat todistetusti tehokkaita.

Lue lisää

Uniapneaan ja hengityshoitoon suunnitellut maskit ovat kevyitä, mukavia ja hyvin istuvia. Lue lisää laajasta valikoimastamme kokokasvo-, nenä- ja sierainmaskeja.

Lue lisää

Kattavat diagnostiikkaratkaisumme antavat unilaboratorioille mahdollisuuden käyttää kotiunitutkimusta ja yhteensopivia ohjelmistoja diagnostiikkaprosessin jokaisen vaiheen tehokkaaseen hallintaan.

Katso kaikki ResMedin diagnostiikka ratkaisut