Etäseurantaa hyödyntävä ventilaatiohoito | ResMed

Ventilaatiopotilaiden etähallinta

ResMed on luomassa tulevaisuutta, jossa terveydenhoito on yhä nopeampaa, tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Yhdistämällä tiedon, potilaat ja terveydenhoidon voimme helpottaa hoitoa ja parantaa hoitotuloksia. Katso, mitä etua etäseurantaa hyödyntävästä terveydenhoidosta voi olla sinulle.

Etäseurantaa hyödyntävä ventilaatiohoito

Ventilaatiohoitoa käyttävien potilaiden etäseurannan ansiosta saat tarkat potilaiden seurantatiedot, tunnistat ongelmat ja voit reagoida nopeasti ja ennakoivasti mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Etäseuranta

Mitkä ovat etäseurannan edut? Katso aiheeseen liittyvä video.

ResMedin etäseurantaa hyödyntävät invasiiviset ja noninvasiiviset ventilaatiolaitteet

ResMedin tuotevalikoimassa on laitteita sekä sairaala- että kotikäyttöön.

Yksilöllistä noninvasiivista hoitoa ventilaatiohoidosta riippumattomille potilaille, jotka sairastavat keuhkoahtaumatautia tai muuta hengitysvajausta.

Lue lisää

Siirrettävä ja kannettava noninvasiivinen ventilaattori invasiivisin ominaisuuksin, pidennetty akun kesto, ventilaatiohoidosta riippumattomille potilaille, joilla on etenevä sairaus tai joiden hoitotarpeet vaihtelevat.

Lue lisää

Antaa monipuolista invasiivista ja noninvasiivista ventilaatiota ventilaatiohoidosta jonkin verran riippuvaisista täysin riippuvaisille potilaille, jotka tarvitsevat akuuttia ja/tai pitkäkestoista hoitoa.

Lue lisää