TxLink 2 ja EasyCare Tx 2 -titrausratkaisu | ResMed

TxLink 2 ja EasyCare Tx 2

Etäohjattava titrausratkaisu

TxLink 2 -verkkolaitteen ansiosta EasyCare Tx 2 -tietokoneohjelma, Air11-hoitolaite ja polysomnografialaite (PSG) voidaan yhdistää titrauksen ajaksi.

Tuotekoodit: TxLink 2 (22402), TxLink 2:n hoitolaitejohto (22421), kaapeli USB-tyyppi A B-liitäntään (2,0 m) 22422, Air11 90W PSU EUR (39212)

  • EasyCareTx2-TxLink2-Air11-titrausratkaisu-resmed
EasyCareTx2-TxLink2-Air11-titrausratkaisu-resmed
EasyCareTx2-TxLink2-Air11-titrausratkaisu-resmed

TxLink 2 tietojen siirtoon

TxLink 2 siirtää Air11-hoitolaitteen mittaamat reaaliaikaiset signaalit liitettyyn PSG-laitteeseen analogisen vakiokaapelin tai digitaalisen integroinnin* kautta.

Reaaliaikaiset signaalit: hoitotietoja ja niiden reaalikaista hallintaa voidaan vaihtaa Air11-hoitolaitteen ja EasyCare Tx 2 -ohjelman välillä.

Analogiset lähdöt: kuusi DC-ulostulokanavaa, joiden kautta hoitolaitteen signaalit voidaan siirtää järjestelmään liitettyyn PSG-laitteeseen.

TxLink2-titrauksen-verkkolaite-resmed

EasyCare Tx 2 hoidon hallintaan

Käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi suunniteltu EasyCare Tx 2 on tietokoneohjelma, jonka antaa mahdollisuuden Air11-hoitolaitteen etähallintaan TxLink 2 -laitteen kautta.

Tehokas ratkaisu: selkeässä ratkaisussa käyttöönotto, hallinta ja titrauksen ohjaus on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi.

Useiden laitteiden hallinta: yhteyksien hallintatoiminnon (Connection Manager) ansiosta EasyCare Tx 2 -ohjelmalla voidaan hallita useita TxLink 2 ‑laitteita.

Mukautettavuus: voit mukauttaa hoidon hallinnan ja reaaliaikaisten tietojen näytön tarpeidesi mukaiseksi.

EasyCareTx2-titrausohjelma-resmed

Lataa EasyCare Tx 2 -ohjelma

Yrität ladata hoitoalan ammattilaisille tarkoitettua suojattua ohjelmaa, jonka lataaminen edellyttää riittäviä käyttöoikeuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki Air11-hoitolaitteet ovat yhteensopivia TxLink 2 -laitteen ja EasyCare Tx 2 -ohjelman kanssa. TxLink 2 ja EasyCare Tx 2 eivät ole yhteensopivia Air10-laitteiden kanssa.

EasyCare Tx 2 toimii Windows 10- ja Windows 11 käyttöjärjestelmissä.

TxLink 2:n hoitolaitekaapeli toimii sekä Air11-laitteen virtakaapelina (TxLink 2 -laitteen kautta) että tiedonsiirtokaapelina.

TxLink 2 siirtää signaalit analogisen vakiokaapelin tai digitaalisen integroinnin kautta*.

Liittyvät tuotteet

Automaattisesti säätyvää hoitopainetta antavassa laitteessa on integroitu kostutin, langaton yhteys ja parannetut potilastuen ominaisuudet.

Lue lisää

Kiinteästi samaa hoitopainetta antavassa hoitolaitteessa on integroitu kostutin, langaton yhteys ja parannetut potilastuen ominaisuudet.

Lue lisää

Kompakti, tarkka ja helppokäyttöinen polysomnografialaitteisto (PSG), joka soveltuu sairaalassa ja kotona tehtäviin tallennuksiin.

Lue lisää

Lue käyttöohjeista tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.
* Digitaalinen integrointi on saatavana vain tietyille PSG-laitteille.