Noxturnal

Unitutkimuksen analysointi- ja raportointisovellus

Noxturnal-ohjelmisto sisältää monipuoliset toiminnot ohjelmoiduista unitutkimuksista ja unilaboratorion videoiduista online-tallennuksista manuaaliseen skooraukseen, mukautettaviin raportteihin ja tietojen vientiin. Nämä ominaisuudet ovat muokattavissa yksilöllisesti tutkijoiden omiin tarpeisiin.

Tärkeät ominaisuudet

  • Raportointi helpottuu. Yhdellä painikkeen painalluksella saatavat hoitomyöntyvyysraportit merkitsevät enemmän aikaa potilaiden hoitoon ja vähemmän aikaa hallinnollisiin tehtäviin.
  • Turvallinen järjestelmä.  AirView-sovellusta isännöi IDS, kolmannen osapuolen yritys, jolla on ranskalainen ASIP Santé -sertifiointi isännöidä lääketieteellisiä tietoja korkeimpien tietoturvastandardien mukaisesti.
  • Tiedot käytettävissä missä vain, milloin vain. Voit muuttaa hoitoasetuksia missä vain ja milloin vain käynnistämällä etävalvonnan. Näin vältyt pitkiltä puhelinkeskusteluilta, tarpeettomilta laitteiden palautuksilta ja yhtäkkiä eteen tulevilta kotikäynneiltä.
  • Kotona tehtävä alustava unen seulontatutkimus voidaan tehdä ResMedin ApneaLink™ Air -laitetta käyttäen. ApneaLink Air on kannettava, helppokäyttöinen unen seulontatutkimuksen laite.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Noxturnal-laite tuotteesta?
Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

Liittyvät tuotteet

Nox T3 on pieni mutta näppärä, kannettava unenaikaisten hengitystoimintojen tutkimuslaite aikuisille ja lapsille.

Lue lisää

Nox A1 on näppärä ja monipuolinen polysomnografialaitteisto, joka antaa varmoja ja tarkkoja mittaustuloksia aikuisten ja lasten unitutkimuksissa.

Lue lisää

Integroitu työkalu, joka yksinkertaistaa potilaan hoitopolkua ja parantaa kliinikoiden välistä yhteistyötä.

Lue lisää
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]