Noxturnal

Unitutkimuksen analysointi- ja raportointisovellus

Noxturnal-ohjelmisto sisältää monipuoliset toiminnot ohjelmoiduista unitutkimuksista ja unilaboratorion videoiduista online-tallennuksista manuaaliseen skooraukseen, mukautettaviin raportteihin ja tietojen vientiin. Nämä ominaisuudet ovat muokattavissa yksilöllisesti tutkijoiden omiin tarpeisiin.

Tärkeät ominaisuudet

  • Raportointi helpottuu. Yhdellä painikkeen painalluksella saatavat hoitomyöntyvyysraportit merkitsevät enemmän aikaa potilaiden hoitoon ja vähemmän aikaa hallinnollisiin tehtäviin.
  • Turvallinen järjestelmä.  AirView-sovellusta isännöi IDS, kolmannen osapuolen yritys, jolla on ranskalainen ASIP Santé -sertifiointi isännöidä lääketieteellisiä tietoja korkeimpien tietoturvastandardien mukaisesti.
  • Tiedot käytettävissä missä vain, milloin vain. Voit muuttaa hoitoasetuksia missä vain ja milloin vain käynnistämällä etävalvonnan. Näin vältyt pitkiltä puhelinkeskusteluilta, tarpeettomilta laitteiden palautuksilta ja yhtäkkiä eteen tulevilta kotikäynneiltä.
  • Kotona tehtävä alustava unen seulontatutkimus voidaan tehdä ResMedin ApneaLink™ Air -laitetta käyttäen. ApneaLink Air on kannettava, helppokäyttöinen unen seulontatutkimuksen laite.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Noxturnal-laite tuotteesta?
Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.