Noxturnal | ResMed

Noxturnal

Unitutkimuksen analysointi- ja raportointisovellus

Noxturnal-ohjelmisto sisältää monipuoliset toiminnot ohjelmoiduista unitutkimuksista ja unilaboratorion videoiduista online-tallennuksista manuaaliseen skooraukseen, mukautettaviin raportteihin ja tietojen vientiin. Nämä ominaisuudet ovat muokattavissa yksilöllisesti tutkijoiden omiin tarpeisiin.

Tärkeät ominaisuudet

  • Raportointi helpottuu. Yhdellä painikkeen painalluksella saatavat hoitomyöntyvyysraportit merkitsevät enemmän aikaa potilaiden hoitoon ja vähemmän aikaa hallinnollisiin tehtäviin.
  • Turvallinen järjestelmä.  AirView-sovellusta isännöi IDS, kolmannen osapuolen yritys, jolla on ranskalainen ASIP Santé -sertifiointi isännöidä lääketieteellisiä tietoja korkeimpien tietoturvastandardien mukaisesti.
  • Tiedot käytettävissä missä vain, milloin vain. Voit muuttaa hoitoasetuksia missä vain ja milloin vain käynnistämällä etävalvonnan. Näin vältyt pitkiltä puhelinkeskusteluilta, tarpeettomilta laitteiden palautuksilta ja yhtäkkiä eteen tulevilta kotikäynneiltä.
  • Kotona tehtävä alustava unen seulontatutkimus voidaan tehdä ResMedin ApneaLink™ Air -laitetta käyttäen. ApneaLink Air on kannettava, helppokäyttöinen unen seulontatutkimuksen laite.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Noxturnal-laite tuotteesta?
Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

Liittyvät tuotteet

Edeltäjänsä tapaan Nox T3s on helppokäyttöinen kannettava unenaikaisten hengitystoimintojen rekisteröintilaite, joka on tarkoitettu kotona tehtävään unenaikaisten hengityshäiriöiden tutkimukseen.

Lue lisää

Nox A1s polysomnografialaite diagnostiikkaan sairaalassa ja kotona

Lue lisää

Tässä pilvipohjaisessa hoitoratkaisussa potilaiden seulontatiedot ovat heti käytettävissä tietoturvallisella AirView-palvelimella

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.