Tuotetuki Narval CC uniapneakiskolle | ResMed

Narval CC -tuki

UKK

Narval CC -hammaskiskosi koostuu kahdesta mittatilaustyönä tehdystä osasta – yhdestä yläleualle ja toisesta alaleuallesi – ja kahdesta yhdystangosta, jotka pitävät osat yhdessä.
Suosittelemme, että pidät kiskon optimaalisessa kunnossa puhdistamalla sen seuraavasti:

Jokaisen käyttöyön jälkeen

  • Upota haaleaan puhtaaseen veteen (esim. puhtaaseen lasiin tai astiaan).
  • Puhdista Narval hammasproteesiharjalla ja varmista, että harjaat Narvalin sisäpintaa vähintään minuutin ajan. Hammasproteesiharjassa on tyypillisesti kaksi erilaista harjaspäätä. Pienempi harja, jossa on kulmikkaat harjakset, puhdistaa Narval-kiskon sisäpinnat, kun taas suurempi harja puhdistaa ulkopinnat.
  • Huuhtele hyvin puhtaalla, haalealla juomavedellä.
  • Tarkasta Narval-hammaskisko huolellisesti varmistaaksesi, että se on selvästi puhdas (esim. kiskossa ei ole näkyviä hiukkasia). Puhdista kisko tarvittaessa uudelleen toistamalla vaiheet 1–4.
  • Kuivaa Narval-kisko puhdistuksen jälkeen puhtaalla liinalla tai pyyhkeellä ja aseta se takaisin säilytyslaatikkoonsa.

Kahdesti viikossa

Puhdista Narval-laitteesi perusteellisemmin antibakteerisella hammasproteesien puhdistusaineella:

  • Lue antibakteerisen hammasproteesin puhdistusohjeet huolellisesti ennen käyttöä.
  • Puhdista Narval puhdistusaineiden valmistajan antamien ohjeiden mukaan.
  • Huuhtele Narval hyvin puhtaalla juomavedellä.
  • Kuivaa Narval puhtaalla liinalla tai pyyhkeellä ja aseta se takaisin säilytyslaatikkoon.
  • Ajan myötä Narval-kisko ostaaavat vaihtaa väriä. Tämä voi johtua syljen happamuudesta ja siitä, niin hyvin hoidat Narval-hammaskiskoasi. Tämä ei vaikuta sen suorituskyvyn.

 

Säännöllinen seuranta on paras tapa sinulle ja hoitavalla henkilökunnalle seurata unesi terveyttä.

Narval CC ™ -hammaskiskosi on valmistettu juuri sinun tarpeidesi mukaan, ja hammaslääkärisi säätää asetukset hoitovaatimuksiisi sopiviksi. Ajan myötä nämä tarpeet saattavat kuitenkin muuttua, ja asetuksia saatetaan joutua muuttamaan sen seurauksena. Seurannan avulla lääkäri voi nähdä, miten hoitosi toimii, ja säätää sitä tehokkuuden ja vaatimustenmukaisuuden optimoimiseksi, jotta hoidosta on edelleen hyötyä sinulle.

Jos lopetat hoidon, koska se ei enää tunnu toimivan, sinun tulee olla yhteydessä hoitohenkilökuntaan mahdollisimman pian.

Pidätkö ulkona liikkumisesta ja retkeilystä? Narval CC: n kanssa se on helppoa.  Muista vain ottaa mukaan hammasproteesien puhdistusharjasi puhdistamaan Narval-kiskosi jokaisen käyttökerran jälkeen ja antibakteerinen hammasproteesien puhdistusaine, jos olet poissa pidempään. 

Jatka tutkimista

Seuraa uniapnean hoitoa - myAir - ResMed

Seuraa hoitoasi myAirilla

Seuraa uniapneahoitoasi myAir-tukiohjelman avulla. Se sisältyy kaikkiin ResMed Air10 -laitteisiin.

Joskus CPAP-hoitoon sopeutuminen on vaikeaa parhaista tuotteista huolimatta. Uniapnea on  kuitenkin vakava sairaus, joka täytyy hoitaa. . Joten, mitkä ovat vaihtoehdot? Jos sinulla on lievä tai kohtalainen uniapnea, yksilöllinen Narval-uniapneakisko voi olla ratkaisu.

Liittyvät tuotteet

Kannettava helppokäyttöinen unen kotiseulontalaite

Lue lisää

Vain 300 g painava ja 14 cm: n pituinen AirMini tarjoaa samanaikaisesti luokkansa parasta hoitoa, jota olet tottunut odottamaan ResMediltä. Aidosti kompaktissa ja erilaisissa elämäntyyleihin sopivassa muodossa.

Lue lisää

Erinomainen automaattisesti säätyvää hoitopainetta antava uniapnealaite.

Lue lisää