Uniapnea- ja hengityshoitolaitteet | ResMed

Uniapnea- ja hengityslaitteet

Kaikki uniapnea- ja hengityslaitteet eivät ole samanlaisia! Meille ResMedillä on erittäin tärkeää varmistaa, että sinulla on käytettävissäsi luokkansa parhaat hoitoratkaisut, jotka auttavat sinua ja potilaidesi elämää joka päivä ja joka yö.

Tutustu uniapnea- ja hengityslaitteisiimme

Uniapnealaitteemme suunniteltu hoitamaan unenaikaisia hengityshäiriöitä. Laitteemme ovat ainutlaatuisen mukavia ja todistetusti tehokkaita.

Tarvitsetko potilaasi mekaanista ventilaatiota kotona, sairaalassa tai liikkeellä, monipuoliset hengityslaitteemme tarjoavat tehokkaan hoidon monenlaisille hengityssairauksille.

Selaa varaosien ja lisävarusteiden valikoimaa varmistaaksesi, että potilaasi laitteet toimivat edelleen optimaalisesti.

AirMini CPAP-laite

Vain 300 g ja 14 cm pitkä AirMini tarjoaa potilaillesi parhaan hoidon, jota olet tottunut odottamaan ResMediltä – täydellisessä paketissa, joka sopii potilaan elämäntyyliin.

airmini-cpap-machine
airmini-cpap-machine-travel
airmini-cpap-machine-bedside

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

Uniapneaan ja hengityshoitoon suunnitellut maskit ovat kevyitä, mukavia ja hyvin istuvia.

Katso kaikki uniapnea- ja hengityshoitomaskit

Hyödyntämällä intuitiivisia käyttöliittymiä ja raportteja, ratkaisumme voivat auttaa sinua ennakoivasti tunnistamaan potilaiden ongelmat ja puuttumaan niihin varhaisessa vaiheessa.

Katso kaikki tiedonhallintaratkaisut

ResMedin monipuoliset diagnostiikkaratkaisut on tarkoitettu unilaboratorioihin auttamaan yhä useampien potilaiden kotona tehtävässä unenaikaisessa seulonnassa ja diagnostiikkaprosessin joka vaiheen tehokkaassa hallinnassa.

Katso kaikki diagnostiikkaratkaisut