Sierainmaskit unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon ja ventilaatiohoitoon

Sierainmaskit uniapnea- ja ventilaatiolaitteisiin

ResMedin sierainmaskit ovat miellyttävä ja huomaamaton vaihtoehto potilaille, jotka toivovat uniapnean hoidon tai ventilaatiohoidon olevan mahdollisimman vähän rajoittavaa. Nämä kevyet ja sirot maskit koskettavat kasvoja vain vähän ja jättävät näkökentän vapaaksi. Pienikokoiset sieraintyynyt pitävät maskin paikallaan ja varmistavat miellyttävän mutta luotettavan tiiviyden.

AirFit P10
Kehitetty helpottamaan potilaan hoitoon sopeutumista

AirFit P10 for AirMini
Suunniteltu käytettäväksi AirMini CPAP -laitteen kanssa

AirFit P30i
Ultrakompakti maski, jossa on pään päälle kiinnitettävä ilmaletku ja QuietAir-ilma-aukko

AirFit P30i – sierainmaski

AirFit P30i on ultrakompakti maski, jossa on pään päälle kiinnitettävä ilmaletku, sieraintyynyt ja QuietAir-ilma-aukko. Tämä hiljainen ja vakaa CPAP-maski antaa vapauden nukkua mukavasti eri asennoissa. P30i on yksi AirFit 30 -sarjan maskeista.

Maski läheisyydestä nauttiville
tube-up-quiet-nasal-pillows-mask-sleep-apnoea-ResMed-AirFit-P30i
Maski yölukijoille
nasal-pillows-mask-wear-glasses-ResMed-AirFit-P30i
Maski rauhaa kaipaaville
nasal-pillows-mask-sleep-any-position-ResMed-AirFit-P30i

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan. Resurssikeskus-sivultamme voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Tutustu uniapnea- ja ventilaatiohoitoon tarkoitettuihin muihin maskityyppeihin

Potilaille, jotka haluavat kokea sierainmaskien tarjoaman keveän istuvuuden ja vapaaksi jäävän näkökentän, meillä on valittavissa useita rakenteeltaan kevyitä maskeja.

Katso

Kokokasvomaskit on suunniteltu miellyttävään ja luotettavaan uniapnean hoitoon tai ventilaatiohoitoon potilaille, jotka hengittävät nukkuessaan nenän ja suun kautta.

Katso

Ilma-aukottomiin (NV) maskeihin kuuluu kokokasvo- ja nenämaskeja erilaisille käyttäjille ja erilaisiin hoitotarpeisiin. Ne ovat turvallinen ja mukava ratkaisu noninvasiiviseen hoitoon sairaalassa tai kotona.

Katso