AirFit F30i uniapneapotilaille pään päälle tulevalla letkulla | ResMed

AirFit™ F30i

Kokokasvomaski CPAP-hoitoon

ResMed AirFit F30i -nenänalusmaskin pään päälle kiinnitettävä ilmaletku antaa vapaan näkökentän ja vapauden liikkua. Potilaat voivat unohtaa epämukavan olon ja punaiset painaumat nenänvarrella. AirFit F30i on yksi AirFit 30 -sarjan nenän alle asettuvista maskeista.

Maski sisältää magneetteja, jotka voivat aiheuttaa häiriötä tietyille implanteille tai lääkinnällisille laitteille. Katso käyttöohjeesta täydelliset tiedot ja myös magneetteja koskevat kontraindikaatiot ja varoitukset.

Tuotekoodit: F30i-maski (63310, 63312, 63313)

  • AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting

Pään päälle tulevan letkun tuomaa vapautta kokokasvomaskissa

sleep-apnoea-patient-sleeping-on-his-belly-with-AirFit-F30i-mask-mobile

AirFit F30i -maskin pään päälle tuleva ilmaletku ja nenän alle asettuva maskityyny tuovat uutta vapautta ResMedin kokokasvomaskien valikoimaan. Potilas voi kääntyillä vapaasti, nukkua haluamassaan asennossa1, lukea ja rentoutua: tarjoa potilaillesi luonnolliselta tuntuvan kokokasvomaskin tuomaa vapautta ja ylellisyyttä.

Käytön helppous

Kokokasvomaskin miellyttävän tiiviyden1 salaisuutena on maskityynyn ultrakompakti kaareva rakenne, minkä ansiosta maskityyny asettuu miellyttävästi nenän alle1. Lisäksi maskin kulmakappaleen pikairrotuksen ansiosta maski on helppo irrottaa ilmaletkusta.1

Miellyttävä ja hillitty maski

patient-sleeping-with-AirFit-F30i-tube-up-CPAP-mask-mobile

AirFit F30i on suunniteltu poistamaan kokokasvomaskin käyttöön liittyviä yleisimpiä esteitä. Klaustrofobia, hankaluus, vaikutelma itsestä, epämukavuus2: F30i antaa vapaan näkökentän ja vapauden liikkua, eikä aiheuta epämukavuutta eikä painaumia nenänvarteen.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ F30i tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

F30i-maskin sovittaminen

Kokoa / pura F30i-maski

F30i-maskin huolto- ja puhdistusohjeet

Liittyvät tuotteet

Pieni, hiljainen ja vapautta ajatellen suunniteltu

Lue lisää

Istuu hyvin kaikille kasvoille

Lue lisää

Kaikkien aikojen pehmein ResMed-maski

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Kontraindikaatio

Magneettisia osia sisältävät maskit ovat vasta-aiheisia potilaille tai muille, jotka ovat fyysisessä lähikontaktissa maskin käytön aikana, ja joilla on jokin
seuraavista:

  • Aktiiviset lääkinnälliset implantit, jotka reagoivat magneetteihin (esim. sydämentahdistimet, implantoitavat kardiovertteri-defibrillaattorit (ICD), neurostimulaattorit, aivo-selkäydinnestesuntit (CSF), insuliini-/infuusiopumput)
  • Metalliset implantit/kojeet, jotka sisältävät ferromagneettista materiaalia (ts. aneurysman korjaamiseen tarkoitetut klipsit/vuodon estävät kierukat, emboliset sulkijat, stentit, venttiilit, elektrodit, kuuloa tai tasapainoa parantavat implantoidun magneetin sisältävät sisäkorvaistutteet, silmäimplantit, silmiin tunkeutuneet metallisirut)

Varoitus

Pidä magneetit turvallisella, vähintään 150 mm:n etäisyydellä implanteista tai lääkinnällisistä laitteista, joihin magneettiset häiriöt voivat vaikuttaa haitallisesti. Tämä varoitus koskee maskin käyttäjää tai muuta henkilöä, joka joutuu fyysiseen lähikontaktiin maskin kanssa. Magneetit sijaitsevat maskin runko-osassa ja pääremmien alemmissa kiinnikkeissä, ja magneettikentän voimakkuus on enintään 400 mT. Maskia käytettäessä magneettien tehtävänä on kiinnittää maski, mutta ne voivat irrota huomaamatta käyttäjän nukkuessa. Implanteille/lääkinnällisille laitteille, mukaan lukien vastaaiheiden luettelossa mainituille, voi aiheutua häiriöitä, jos niiden toiminta muuttuu ulkoisten magneettikenttien takia tai jos ne sisältävät ferromagneettisia materiaaleja, jotka vetävät puoleensa magneettikenttiä (jotkin metalliset implantit, esim. metallia sisältävät piilolinssit, hammasimplantit, kallon suojana käytettävät metallilevyt, ruuvit, porattujen reikien suojat ja luun korvaavat laitteet). Kysy magneettikenttien mahdollisia haittavaikutuksia koskevia tietoja hoitavalta yksiköltäsi ja implanttisi/muun lääkinnällisen laitteesi valmistajalta.

Viitteet :

  1. ResMed external clinical study of 51 current full face CPAP mask users, conducted between 24/10/2018 – 20/11/2018, 2018 data on file; ID A4484728.
  2. Wimms A. et al., Impact of a New Nasal Pillows Mask on Patients’ Acceptance, Compliance, and Willingness to Remain on CPAP Therapy. Sleep Disord, 2016. 2016: p. 6713236.

Sisältö päivitetty viimeksi: 10/2023