Quattro Air NV | ResMed

Quattro™ Air NV

Noninvasiivista ventilaatio hoitoa … kevyemmin.

Ilma-aukoton kokokasvomaski kiireiseen sairaalaympäristöön ja pitkäaikaista noninvasiivista hoitoa tarvitseville potilaille. Quattro Air NV on miellyttävään, vaivattomaan ja luotettavaan hoitoon suunniteltu helppokäyttöinen ja tehokas maski. Maskia käytetään aktiivisella poistoventtiilillä varustetun ventilaattorin kanssa.

Tuotekoodit : XS (62782), S (62783), M (62784), L (62785)

  • Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-right-view-resmed
  • Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-front-view-resmed
  • Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-worn-by-patient-resmed
Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-right-view-resmed
Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-right-view-resmed
Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-front-view-resmed
Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-worn-by-patient-resmed

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tehokkuus. Maskin Spring AirTM -pehmike on suunniteltu istumaan tiiviisti, jotta noninvasiivisen ventilaatiohoidon (NIV) aloittaminen olisi helppoa ja tehokasta.
  • Mukavuus. SoftEdgeTM -pääremmit, joissa on käytetty ensiluokkaista, reunoiltaan pehmeää kangasta, tuntuvat mukavalta iholla. Kevyen rakenteensa ansiosta pääremmit ovat mukavat myös pitkäaikaisessa käytössä.
  • Yksinkertaisuus. Quattro Air NV -maskissa on vain viisi osaa, joten sen kokoaminen ja purkaminen sujuu käden käänteessä. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta maski on myös helppo puhdistaa ja valmistella useamman potilaan käyttöön.
  • Turvallinen olo. Turvanarulla varustettu pikairrotuskiinnike takaa, että maskin saa hätätapauksessa nopeasti ja helposti pois kasvoilta, ja pikairrotettava kulmakappale voidaan irrottaa helposti maskista.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Quattro™ Air NV tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

Liittyvät tuotteet

Istuu hyvin kaikille kasvoille

Lue lisää

Kaikkien aikojen pehmein ResMed-maski

Lue lisää

Invasiivinen ja noninvasiivinen ventilaattori ventilaatiohoidosta jonkin verran riippuvaisista täysin riippuvaisille potilaille

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.