Keuhkoahtaumatauti (COPD) | ResMed

COPD

Arvioiden mukaan 251 miljoona ihmistä maailmassa sairastaa keuhkoahtaumatautia1. Tästä aiheutuu raskas sosiaalinen ja taloudellinen taakka yksilöille, yhteisöille ja terveydenhuoltojärjestelmille maailmanlaajuisesti.

ResMed kehittää yhteistyössä keuhkosairauksien erikoislääkäreiden ja terveydenhuoltoalan kanssa kotikäyttöön soveltuvia hoitoratkaisuja keuhkoahtaumatautia sairastavien potilaiden tehokkaaseen hoitoon ja seurantaan.

Tutustu kotikäyttöön tarkoitettuun keuhkoahtaumataudin noninvasiiviseen ventilaatiohoitoon

Keuhkoahtaumataudin noninvasiivinen ventilaatiohoito kotikäytössä

Lue lisää siitä, miksi, milloin ja miten noninvasiivinen ventilaatiohoito voidaan määrätä kotikäyttöön keuhkoahtaumapotilaalle.

Tutkimuksia keuhkoahtaumataudin noninvasiivisen ventilaation käytöstä kotihoidossa

Tutustu uusimpien kliinisten tutkimusten tärkeimpiin tuloksiin sekä niiden hoitopäätöksiin ja potilaiden valintaan kohdistuviin vaikutuksiin.

Etäyhteydellä varustetut noninvasiivisen ventilaation ratkaisut keuhkoahtaumataudin kotihoitoa varten

Tutustu etäyhteydellä varustettuihin ResMedin noninvasiivisen ventilaatiohoidon ratkaisuihin, jotka on tarkoitettu keuhkoahtaumataudin kotihoitoon.

Asiantuntijan ääni

Haastattelu, tri Chris Carlin, JIVD 2018

Voivatko automaattiset ventilaatiomuodot ja etäseuranta tukea ja yksinkertaistaa keuhkoahtaumataudin ja OHS:n noninvasiivisen ventilaation hoitopolkuja ja hoidon hyvän laadun varmistamista?

Haastattelu, prof. Gonzalez-Bermejo; ERS 2018

Suuren intensiteetin noninvasiivisen ventilaation sovittaminen keuhkoahtaumapotilaiden kotihoitoon.

Lähteet:

  1. World Health Organization. www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/chronicobstructive-pulmonary-disease-(copd) (accessed January 31, 2019).